The Tourist : Komen

Ni adalah cerita paling senang saye nak tengok sebab saye peminat Johnny Depp and bubu memang minat Angelina Jolie. Jadi persetujuan kali ni boleh dicapai dengan mudah dan tak lagi berebut2 di depan kaunter tiket. =)
Cerita ni amat santai dan relaks, sesuai nak tengok di kala stress sebab pelakon nye cantik dan kacak plus gaya lakonan yang sangat relax dan menjadi sebab mereka ini sememangnya pro jadi lakonan nye sangat semulajadi. Paling seronok dalam cerita ni adalah sebab sepanjang cerita, ia deserikan dengan panorama-panorama menarik dan penuh dengan gaya2 classy dan deselitkan dengan aksi yang tak ganas, sesuai ditonton beramai2 ye.
Ending of the story macam boleh dia agak dan sememangnya ramalan ku benar belaka. Cukup membuatkan saya terfikir sepanjang jalan balik rumah "ada ke org macam ni?... macam fairy tale zaman moden je..." and bla bla bla

Comments

  1. ninie, aku dah tgk gak. memang best!

    ReplyDelete
  2. ha ah, tak banyak sangat tp best

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts