Monday, January 10, 2011

Keputusan AJL? ...


Penat berusaha dengan besungguh nak tengok AJL-25 malam ni kat rumah. Dan keputusan nye memang tak sangka langsung. Yang menepati ramalan saye si Faizal Tahir sorang aje, hehehe...

Yang lain-lain tu langsung tak terlintas nak menang. Time Cheryl nak announce pemenang tempat pertama tu macam dah agak Yuna menang sekali dia sebut nama Ana Rafali.


Ye Ana Rafali menang. Pecaya lah!


Lagu memang familiar sebab selalu dengar kat radio. Tapi maklum le, saye hanya pendengar tapi bukan orang seni. Tertanya-tanya juga kenapa lagu ni yang menang? Maybe sangat puitis dan artistik kot...tp yang penting, bolot semua! Harus gitu...penulis, komposer dan penyanyi, puas hati! Memang bebaloi2 lah.

Tiba-tiba teringatkan kayne west yang interrupts taylor swift's speech last year gara-gara katanya taylor tak layak menang. Lepas kejadian tu taylor became a big star ever. Huhu

p/s: saya hanya terhibur dengan persembahan artis jemputan sahaja. sekian

2 comments: