Monday, January 17, 2011

remove

hi readers,

If you follow my blog, one of the entry had been removed. Sebab? He want me to do so. He said she want to make a police report because of unprofessional ethics. Well hey guys, this blog is not about your story. That is totally mine and please act as a pro and please la...jangan jadi paparazi ok... daaaa!

13 comments:

  1. ADA JUGAK ORG FOLLOW BLOG U NI MENTAL.. :)

    APALAH, SENDIRI MULA, SENDIRI LA INGAT!HAHA..FROM NOW, ORG YG SURUH U REMOVE TU JGN KACAU OR HUBUNGI LAGI OR APA2 LA..JADI SEORANG YANG MATANG N WARAS, APA I CKP WARAS..!! BE PROFESIONAL..DA LAMA SAYE MEMANTAU ORG TERSEBUT, JGN INGAT SAYA INI TIDAK WUJUD & BERDIAM DIRI YEK

    ADA JUGE YG JD PAPARAZI YEK..HEHE

    FROM

    HAFIZ

    ReplyDelete
  2. jage2, dia pandai buat police report... LOL!

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. sebab apa kena buat Polis Report?adakah saya ini bersalah?adakah awk ini bersalah?xsalah kan post komen di blog awk ini. Klu Gambar?klu komen?klu rasa salah, org tersebut pun, jgn la dok post pic, komen dlm blog, FB, Twitter ka (Tutup or xyah guna langsung la). Klu x org semua baca..xsalah pun klu org baca n post apa yg ditulis org2 lain dlm blog masing2. sebab blog kan ada kebebasan menulis selagi tidak menggangu ketenteraman awam, hak-hak kaum lain, tidak mempertikaikan hak-hak seperti yang termaktub dalam perlembagaan persekutuan, kontrak sosial, ketuanan melayu dll yg..eh, penat je taip, ntah2 dorang ni xpaham..lupakan je la..heheh

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. paparazi paham ke semua tu, hehe tak pape la, biarkan dorang, ni baru Incik becakap, kalau dah jadi Tuan setiausaha ke, Presiden ke becakap nnti MASAK le dorang, aiyak...lupakan mereka

    ReplyDelete
  7. hehe..ni br Intro je..mls nak komen byk2, sebab dorang tu bukan paham bahasa pun..lg pun tgh lapaq nih, ayat pun xberapa nak power..klu da kena ayat bomba stik dorang nak pi jumpa bomba la pulak..hehhe

    ReplyDelete
  8. BE PROFESIONAL YEK!!HAHAH..

    O/T: BILA NAK G SHOPPING BARANG-BARANG KAWIN NIH? NAK TAMBAH MANA YG KURANG..SMALAM KAIN YG I BELI KAT JAKEL TU OK X?

    ReplyDelete
  9. cantik giler sayang, tq very much...nape beli yang mahal sgt? yang murah2 pun banyak yang ok bubu

    ReplyDelete
  10. xpa, utk kawin no hal berapa harga, janji puas hati!esok pi tgk cincin kawin kat Habib Ampang, klu suka ambik je yg mana2...i mls nak fikiq last2 minit nih.. lepas tu lepak mkn kat Kedai Arab, apa ntah nama kedai yg ustad ckp tu.

    ReplyDelete
  11. kita custom made nak? i prefer tempah dari yang dah siap tu, kalau tempah puas hati n design menepati citarasa... tak pape esok kita discuss ngan habib k

    ReplyDelete
  12. heheh..boleh je..yg batu bulat kat tengah tu ka?utk sayang i, xkisah la mcm mana pun..

    ReplyDelete