Skip to main content

Posts

Featured

Barang untuk berpantang

Ramai yang tak pasti nak beli set apa untuk berpantang, brand apa, dan berapa bajet nya. Dari pengalaman I yang lepas, atas pandangan mak mertua and kawan-kawan juga, ramai prefer beli secara loose item berbanding set lengkap.


Me myself pun prefer loose item sebab:
- suka different item & different brand
ini ada lah factor utama kenapa I beli secara mix. Sebab product berpantang ni sangat banyak dipasaran dan I memang gemar vco dari tanamera, minyak urut dari nona roguy, herba mandian dari jamu mak dara... so kat situ je dah nampak memang I tak perlukan set.


-price comparison
yang ni pulak memang memainkan peranan. Ada banyak pilihan di pasaran dan terpulang pada kita untuk memilih dan bersesuaian dengan poket masing-masing.


-value for money
sebagai pengguna yang bijak, kita berhal memilih barang dengan quality yang kita suka. Terdapat pelbagai review dari pengguna yang boleh kita buat sebagai rujukan.


-alah membeli menang memakai
I memilih untuk membeli secara loose untuk menge…

Latest Posts

Harvey norman warehouse sale

Placenta Previa

2nd one is coming

Resepi: Fruit Tart Meletop!

Resepi: Pandan Gula Melaka

Terapi Diri kat Nursery pokok

My Busy Day

Harga homemade bake mahal

Self Treatment

Aromatic Diffuser