Thursday, January 27, 2011

My Beautiful Morning

Wah syok betul mai keje hari ni, radio lagu best2 maa... lagu2 lama Francisca Peter. Sampai saya dok melepak dalam kreta stengah jam kat parking tadi. Nak dengar lagu nye pasal. Old scholl kan cik ninie? Memang le sebab saya anak ayah. Nape ntah suka sangat lagu-lagu Fran ni. Padahal bukan zaman saya, maybe selalu dengar ngan ayah kot dulu. Lagipun ayah ni Fran nye biggest fan. One thing paling menarik tentang Fran ni, bukan saja suara nya yang sangat merdu, tapi sebab dia boleh menyanyi lagi Melayu dengan baik. Tak de pelat sana pelat sini. Puas dengar ye, very the Malaysian.


Tadi sebenarnya ada marketing promotion kat radio untuk concert 33 tahun Fran. Semua caller sporting habis, macam dah leh agak concertnya nanti macam mana. Sure gempak la... hey rasa macam nak pi juga tengok kat IB nnti.

Pastu masuk opis pulak tengok la paper sebelum keje, sekali ter spoil sikit... tak habis-habis kesah Fasya Sandha putus cinta. Hey pompuan ni, sudah-sudah le... dah putus pun kan, wat pe la sampai nak bukti-bukti bagai? Nak buka pekung di dada sendiri ke? Hello, kamu tu muka lawa, badan cantik... cari le laki lain, banyak lagi yang kaya meh.

Huh, terus i buka mp3, layan Fran lagi baek! Ayuh keje... chow bedah!

No comments:

Post a Comment