Thursday, January 2, 2014

Welcome 2014!

Hi, rasanya belum terlambat kot nak wish happy new year =)
1st of all thanks to all yang bg support yang tak berbelah bagi. Alhamdulillah tahun lepas terima order cookies paling meriah kot... im sooo happy! perjalanan kerja pon seperti biasa, and kehidupan seharian pon best... semuanya ok, bersyukurlah. And for the year 2014 ada banyak benda menarik bakal berlaku and ada cookies baru juga yang akan dijual. Harap semuanya berjalan lancar seperti yang dirancang, InsyaAllah =)

untuk perkembangan Chockies-Cookies aka CC, korang boleh follow kat page FB kami. Harap tahun ni bertambah active dan punya banyak masa nak update page tu! hehe...
kita sambung nanti... bye!