Thursday, June 1, 2017

My Busy Day

Tak tau mana nak start dah ni, dengan keje kat pejabat, dengan keje kat rumah... fikri nak masak apa untuk berbuka, fikir nak masak apa untuk haru, update order kuih raya, thesis... keje kat office, meeting... bla bla bla..  last skali i have no time to sleep at all. Kan bagus kalau office tu sebelah rumah je hahah... jimat masa leh skip masa on the road.

tu je luahan perasaan hari ni. Tak sempat langsung nak update masak apa, berbuka apa, sahur apa, tggu la ek, nnti free kita share resepi.

Ampunnnn ... Daaaa... Assalamualaikum 😁