Tuesday, January 25, 2011

Membizi dan kebizian


Tak cukup nafas, badan dah sakit-sakit, sendi dah lenguh-lenguh...i need massage! Tolong le... every year memang akan jadi macam ni, nak dekat cuti Chinese new year aje keje sure banyak gile. Padahal cuti 2 hari aje, bukan sebulan pun. Paling lama pun orang akan amik leave 1 week. Pastu resume keje balik. Tapi keje hari ni nampak gayanya macam nak coti selama-lamanya aje... erk...haizzzz....

Hari ni buat keje tahap tak leh becakap dah, rasa nak muntah sudah tengok tracker-tracker segala ni, jangan tersalah masuk tracker dah le...oh tolong! ada sesape bemurah hati nak pinjamkan bibik dia tak, i nak pinjam 2 jam aje...nak buat tukang urut... tolong! Bubu... carikan saye bibik plz...

p/s: incik bubu akan jawab "i cari u bayar" ----> baeklah!

2 comments:

  1. ala, buat apa bibik, sy je yg urut la..hehe

    ReplyDelete
  2. hmmm... malas nak dengar dah statement itu... lalalala...masuk telinga kanan keluar telinga kiri... lalala

    ReplyDelete