Wednesday, October 27, 2010

my artwork again...

ilham datang tanpa diundang, kekadang membuahkan hasil yang membuatkan semua mata terpana... tapi...mcm mana pulak klo ilham di kala sunyi? Jawapan nye, color yang dihasilkan kelam, suram dan kelabu asap!

mutiara air tawar warna hitam di selang crystal biru dan kelabu...mcm bekenan ok!

bila dipakai, sememangnya amat bekenan!

dan juga gabungan warna yang super soft and sweet
...ya sweet perkataan yang paling sesuai


Mengharapkan masa dan kesihatan diri mengizinkan utk lebih bekarya, mengimpikan sesuatu yang sangat di idamkan, AMIN...

Friday, October 8, 2010

story-mory yang membuai-buai

Stress yang teramat sgt kat ofis ni menjadi punca utama banyak soalan belegar-legar dalam kepala aku. Contohnye:

  • kenapa aku perlu bekerja?
  • kenapa aku tak study kat KUSZA selamanya? (sbb aku hanya sukakan suasana KUSZA)
  • kenapa keje kat Motorola ni kena belakon busy and poyo. (opis i environment nye mmg mcm tu. sbb tu i stress)
  • kenapa sampai sekarang aku tak jadi tukang jahit lagi???

lama-lama aku mula la hilang focus, so start le view2 lagu2...tetiba tejumpa lagu lama...waaahhh gitu! lagu ni aku memula kenal tahun 1990, zaman tu aku tadika. tok sah cakap banyak la, lagu ni semua org tau...layanzzz....

video




yang ni lagi satu lagu yang meruntun jiwa lara...=p

video

detik2 menikmati drama series dah belalu... skrg kena kembali focus kat keje!!! ...tp nape masih mengupdate blog? hehehe... no komen

Wednesday, October 6, 2010

my artwork 3


dah lama nye tak update blog, busy ke malas?! hehehe.... klo busy tu alasan profesional, klo malas itu tandanya aku seorang yang jujur. lepas beberapa ketika membizikan diri dengan urusan keje yang tak penah tetap tu, aku kembali juga melepaskan geram dengan beads yang dah lama aku tak kerjakan ni. dan hasilnya aku sgt sukaaaaa............



sangat suka sampai sanggup menggunakan tangan sendiri sebagai model


agak seronok amik gambar walaupun pakai camera cap ayam


owh....sgt no komen!

p/s: sangat bersyukur diciptakan sebagai seorang perempuan walaupun tak bape pandai bab masak!