Friday, January 28, 2011

wanita dan make up

Entry kali ni agak meruntun jiwa macam saya yang suka membeli. Memula plan nak membeli lain, konon sebelum masuk keDai tu nak le beli barang-barang make up yang dah nak habis but end up keluar aje dari kedai rasa macam banyak aje barang yang tak de dalam list tapi 'ter'beli.


Bagus juga kalau ada set macam dalam gambar tu, tak yah le membeli selalu =p (penyedap hati lelaki kalau dengar), tapi hakikatnya, kalau ada set macam ni mesti lain lain jadinya, awalnya color tak sesuai dengan kulit la, set tak berapa nak cukup la, kurang bulu mata palsu la... bla bla bla... tp memang tu la hakikatnya, percaya lah!

Macam yang jadi kat saya semalam, memula masuk kedai nak membeli moisturizer and serum rambut. Last skali serum rambut tak jumpa, yang jumpa nye... lipstic, mascara, foundation....-PASRAH-

No comments:

Post a Comment