Monday, January 30, 2012

Saye masih lagi anak mak!

Ok, sekarang dah hampir 2 minggu berkahwin dan bergelar seorang isteri... apa yang dapat sy cakap kat sini, sy masih belum dapat feel lagi... masih lagi terasa mcm anak kesayangan mak and ayah... mana tak nya, setelah dimanjakan bepuluh tahun and dimanja sakan sebulan sebelum kawen, of course sy rindukan saat itu. Lepas kawen mesti la dimanjakan suami, tapi mana lah sama cara mak ayah melayan anak kan... kalau pun ada mak n ayah mertua, sungguh jauh sekali bezanya, tak kan sama macam mak dan ayah sendiri. Rindu nya rasa nak balik kampung and duduk ngan mak ayah..

Thursday, January 26, 2012

im married!


dengan ini diumumkan bahawa saya telah berkahwin dengan pasangan saya dan ini menjadi entry pertama saya untuk tahun 2012!

akhirnya tercapai juga hajat kami dan doakan kami bahagia hingga ke akhir hayat =)