Friday, January 7, 2011

ape dah jadi ngan saya hari ni?

Nampak tak semua semak samun yang menyakitkan mata ni?


Ha ni la document-document yang saye kena settlekan hari ni. Sebab terlalu banyak sampai kena menyemak kat cubicle seblah tu. Nasib baik tak de orang, leh juga menumpang. Dah la hari jumaat kan, mood pun turun naik aje nak keje. Huhu, hidup kena penuh dengan paksaan. Kalau tak paksa nanti merana diri sebab tak de sape nak tolong kita melainkan kita sendiri.

Tak tahan betul, bekotak-kotak! haih!....Amik mood lemah gemalai, saye pun mula la mengemas, susun satu-satu, record supaya nanti senang nak cari. Target hanyalah nak clearkan meja sebelah. Sambil sambil mengemas sambil jeling-jeling laptop. Kot kot ada email urgent masuk... nasib baik tak de, agaknye sebab hari jumaat kot. Ni hasil dekat dekat nak lunch hour....


masih tak de perubahan pun. Ahhh rehat kejap la... blogging dulu... sempat lagi tu! hehehe (ketawa manja ---> bukan macam hantu kak limah ok )

Dengan tekad hidup perlu diteruskan, maka kerja bersambung kembali. Dan hasil nya tercapai dengan jayanya. Meja sebelah tak semak lagi! Tahniah Ninie, anda memang pro menyembunyikan semak samun! ----terima kasih *wink




ya, puas hati sebab cubicle ni dah berjaya dikosongkan, tu kat dalam gambar tu ternampak pulak sikit semak-samun kat meja sebelah (tanak mengaku meja sendiri).... hey ape la orang meja sebelah ni, mai opis ni keje ke tdo?




2 comments:

  1. sudah masuk store dah, selamat dapri pandangan mana, cukup bulan opis hantar pi permenant storage

    ReplyDelete