Wednesday, January 12, 2011

Ninie di alam fantasi...

Setelah 2 hari bercuti, masuk aje keje hari ni, buka balik buku cakar ayam saye sebab nak recall balik keje-keje lama, kasi warm up konun! Sekali baru ku sedar selama ni daku masih berada di tahun 2010! ----> ninie yang tak suka membesar aka umur yang bertambah-tambah.

kalau hantar macam ni kat customer mau kena maki aje, sib baik ni buku sendiri...heyyy bangun, bangun, bangun cik ninie oiii!


Hakikatnya bila tersedar, baru ku tahu aku sudah tua! oh noooo..... sekarang dah tahun 2011? Umur saye berapakah???

No comments:

Post a Comment