Monday, January 10, 2011

Hasil Kunjungan ke Pameran Pengantin Ampang Point 8 (...cont)

Ok, saye mengambil masa yang lama juga nak mengkaji satu-satu pamphlet yang di collect dari pameran pengantin hari tu. Ada beberapa company yang menawarkan pekej menarik dan gambar yang interesting. Antaranya adalah:

1) PELAMIN HATI
sila sengetkan kepala anda untuk melihat

link: http://pelaminheart.blogspot.com/

menawarkan 3 pekej pelamin menarik iaitu:

  • Az-Zahra-RM7700
  • Al-Rayyan- RM6700
  • Al-Jannah- RM8700

Juga menawarkan pekej lengkap termasuk katering seperti dalam gambar ni:

RM27 777

Juga terdapat kerjasama dari rakan kongsi niaga mereka seperti:

rajin-rajin lah melawat ke web mereka untuk melihat update terkini

2) OMBAK BRIDAL

LINK: http://www.ombakcrative.com/; http://ombakcreative.blogspot.com/

Pekej yang ditawarkan bermula dari:

  • pekej budjet (ejaan mmg macam ni dalam pamphlet) : rm10000 for 500 pax -termasuk 30pcs cenderahati VIP
  • pekej rumah: rm20000 for 1000 pax
  • pekej dewan: rm20000 for 1000 pax

Juga menawarkan beberapa single pekej seperti pekej pertunangan, pekej pelamin, pekej persalinan dan sebagainya.

boleh lawati laman web mereka untuk pertanyaan dan maklumat lanjut.

Ok, saya ada banyak lagi pamphlet untuk dikaji. Harap ada berjumpa yang bekenan di hati. Saya akan kongsi lagi bersama korang semua. Mari membaca!


1 comment: