Friday, January 28, 2011

Bonus Gila Kejam!

Ya, hari ni semua orang terpana membaca berita ini dalam paper. Termasuk saye juga, terjegil-jegil mata tengok gambar. Nama nye hari mengagih keuntungan! Giler dapat bos murah hati ya amat. No wonder la semua orang kerja keras n sangat loyal dengan MIG. Sangat-sangat menghargai pekerja ok! Kalau bonus 6-12 bulan gaji dah biasa la dengar. Maxis dulu pernah bagi syiling emas kepada staff, kali ni giliran MIG pula... wang tunai saye tak kesah... tapi ni ASET! ---->SEGERA UPDATE RESUME NAK HANTAR BY HAND KAT DAVID TEO wink*


Tanak le cakap banyak, sila layan gambar-gambar ni dengan perasaan kagum ye...credit to BUDIEY for all photos.

dapat rumah ok!

lagi sekali rumah...

banglo??? shah alam??? ---->$$$$



umrah with mak&ayah....best aihhh



ehemm... kamu single lagi kan? baru je clash kan? kan? kan? ----> tak malu!



semua gambar aset aje saye amik, yang lain cash, kereta n bla bla bla... hanya aset saja sellected, nak tengok lagi sila view budiey ye.

No comments:

Post a Comment