Monday, March 7, 2011

Ninie dan Drama

Paling best memasuki minggu baru adalah tak lain dan tak bukan ----> menunggu drama! Ntah bila cik ninie jadi hantu drama ni pun tak tau la. 1st on monday memang wajib tonton drama Gemilang. Walaupun tak minat dengan pelakon korean wanabe si shah jasle, tapi akur juga dengan kesungguhan lakonan tizz zaqyah yang menjadi daya tarikan drama ni... for me la sebab cik ninie peminat tizz zaqyah sebab dia cute!!! Please ye drama-drama malaysia, sila tampilkan pelakon yang cantik-cantik sebab mataku ingin melihat kecantikkan selepas penat bekerja, kalau tak jumpe pelakon yang cantik sila la mantopkan cerita anda ataupun script anda seperti cerita ugly betty. Kalau agak2 cerita tu tak berapa nak berquality maka dengan itu pilih la pelakon yang cantik manis sebagai daya tarikan. Tapi Gemilang... ada kedua-duanya (sila abaikan shah jasle)... Kamal better la.

Hari selasa pulak menanti dengan penuh sabar episode baru Gossip Girl! Secara sedar tak sedar dah season 4, episode pun dah nak masuk 18! Anyway, nak menunggu tayangan kat Malaysia sememangnya lambat, maka terpaksa menggunakan tenet juga time lunch hour (klo sempat) tak pun lepas dinner mengadap laptop semata-mata nak menengok dress cantik2, pelakon lawa2 n kacak n tempat yang indah2. Blair makan macaron pun leh terasa lapar klo tengok cerita ni.

Cant wait to go home tonite! prepare for dinner n tengok Gemilang! Hoyeah!!!

No comments:

Post a Comment