Thursday, March 3, 2011

Baby 2010 & 2011

Tahun 2010 tahun yang banyak berita gembira. Ramai kekawan saye yang kawin n paling gembira masing2 dah dapat baby. Huhuhu anak2 pun sebaya juga macam mama dorang jugak! Ni adalah separuh gambar-gambar baby kawan2 saya. Ada lagi ni coming soon akan di upload. Comel comel tau baby dorang ni. Yang paling penting semuanya sihat dan mama nye pun sihat sejahtera. Itu lah yang terbaik.

ni aleesya baby pjot

ni pulak baby nuha

yang ni baby wani

ini baby matun
ini baby mardhiah
ini baby izan
latest one ni baby my junior eina
geram!!! comel comel semuanya, tahniah mama2 semua, moga menjadi ibu yang mithali hendaknya... Amin.

No comments:

Post a Comment