Monday, February 7, 2011

perempuan suka bergossip


Ini buka cerita Blair Waldorf ataupun Serena, Chuck, Dan, Nate, Vanessa...bla bla bla. Ini ada cerita rakyat Malaysia. Suka bergossip dan menyusahkan hidup orang lain. Ingat makin belajar tinggi sampai ke degree reti nak hidup moden and kellaasss ckit. Rupa nya hampeh, jadi juga ahli mesyuarat tingkap. Betul la kata orang, like mother like daugther.
Eh cik kak, begossip tu nama modern, kalau bahasa kampung nye ---> mengumpat! Kalau mengumpat tu i tak kesah la, mulut sendiri kan, sendiri la jaga. Tapi jangan le menyusahkan hidup i, dah la mengumpat free, anak beranak nak menyusahkan hidup i. Sory ye, i bukan fasya sandha yang baru putus cinta ngan jejai or nora danish the hot mummy, jauh lagi siti nurhaliza the cute diva! Saye ni adalah Cik Ninie! Sila jangan jaga tepi kain saya, rimas ok! Pegi jaga tepi kain sendiri. Jaga boyfren sendiri lagi baik, nanti kena kebas baru tau!
Oh mak cik dan anak mak cik, tak lama lagi dah nak kawen kan? baik mak cik kesahkan kenduri mak cik aje and jangan lupa cek bakal menantu tu ye. Nanti sesal tak de gunanya... hehehe.

1 comment: