Tuesday, February 22, 2011

Kad Kahwin

Ninie ni old school kan? Yep memang pun... ada masalah? Huhu ni la dilema yang remeh temeh menyinggah kat kepala cik ninie sekarang ni. Dilema nak memilih kad kawin. Memang le lambat lagi nak kawin, tapi ramai sangat suara-suara sumbang yang memberi komen tanpa diminta... sekali lagi nak tanya... sape yang nak kawen ni??? Ada yang cakap "wat pe nak beli awal2, nanti tak trendy" (suka hati la, janji suka, trendy ke tak belakang kira) ----> cuba dah dekat2 kenduri esok, sempat ke tak nak cari yang trendy! meluat!

Cik ninie ni ada pilihan kad kawen sendiri, tapi macam biasa la tak lepas permition dari mem besar.... mak saya mesti cakap "buat kad biasa2 aje, membazir"... ala... boleh la, saye yang bayar sendiri (semestinya ayat ni hanya dalam hati)

ni la kad kawen yang cik ninie nak...simple n old school!

mmg memula dapat kad ni dah bekenan sangat2

sampai sekarang masih simpan lagi kad ni, hajat di hati nak kad macam ni juga... =(
macam tak kan dapat je.....


maybe yang dapat kad macam ni kot!


or mungkin kad macam ni!



cik ninie yang degil sangat sedih sekarang sebab kad kawin yang cantik orang lain anggap remeh... apa lagi yang orang anggap remeh?
baju?
makeup?
photographer?
tarikh kawen?
kalau dah semua nye remeh, mana satu yang penting? sila jawab!
(totally hate last minutes plan)


2 comments:

  1. hihihi.. sebab kan.. depa rasa da lagi penting la.. kad nak pgl orang ja.. pas da kawen orang ta simpan pn kad tu.. men buang ja.. bek gunakan untuk perkara lain.. ;) my opinion saja.. ;)

    ReplyDelete
  2. tu la, ramai berpendapat macam tu, tp as a bride mmg nak totally perfect dari card jemputan sampai le ke doorgift... huhuhu pengantin memang cerewet

    ReplyDelete