Monday, February 7, 2011

ini musim CNY

Bila terasa hari panas terik dan sediki windy, tu tandanya musim chinese new year sudah sampai. Kepada sesiapa yang tak tahan panas macam saya elok jangan le keluar. Elok duduk tempat yang ada aircond, paling tak pun berbumbung. Paling penting minum lah air banyak-banyak, if not anda akan rasa kulit sangat kering dan bila malam tiba anda mudah dijangkiti sakit kepala sebab haba yang ada dalam tubuh mula bertindak balas.

Tapi apa yang menarik nye musim CNY ni kita boleh menikmati langit cerah, biru teramat, sangat cantik, awan pun sangat putih. Geram... cantik sangat. Ni antara gambar-gambar yang sy sempat snap time balik keje last week. Disebabkan D90 tak de, sempat snap pakai camera nset aje, asal boleh je ok. Kalau pakai D90 sure giler gempak!

ni kat 4th floor PWTC

Ni pula langit kat Titiwangsa

Paling best musim CNY ni ni juga, kalau basuh baju cepat kering maaa... senang kerja i. Tapi jangan lupa ek, kalau badan tak tahan elok dok kat umah je, macam i, kulit pun tak gelap, badan pun tak sakit =p

No comments:

Post a Comment