Sunday, February 20, 2011

Ninie dan IKEA

Cik Ninie yang kuat makan. Tak sah kalau entry tak cerita bab makan. Dah lama tak update blog ni last2 citer makan juga yang di taip nye. Hehehe, bukan apa sekarang ni makan kat ikea macam dah jadi makanan wajib kalau ada soalan "lapar la... nak makan apa ek?".... kalau ada je soalan macam ni memang ikea la jawab nye... huhuhuh

Ni memang meal wajib cik ninie makan kalau pegi sana



  • daim chocolate (desert)


  • meatball (kecintaan)


  • chicken wing (pelengkap)

boleh habis ke ni cik ninie?


Semestinya! Cik ninie makan memang banyak tapi sangat lambat, kalau makan macam ni dalam 1 jam or 1 jam setengah baru leh makan.... akibatnya incik bubu akan tersandar kebosanan menunggu cik ninie habis makan. Kalau ada anak mmg tak makan dah kat sini,tapau bawak balik rumah je la jawab nyeee... dengan makan lambat lagi, nak jaga baby lagi... huhuh tak de maknanya... nikmatilah masa sementara anda masih bujang! Sekian

No comments:

Post a Comment