Thursday, August 20, 2015

Sembang Tengah Hari

Hari ni tak keluar lunch sebab badan rasa lesu. Kalau keluar lunch juga tak tau nak makan apa, tak de selera n kalau kenyang mesti rasa mengantuk, dengan badan lesu macam ni, kena aircond lagi, mesti rasa berat je mata.
 
Lepas tu buat la blog walking, baca kesah2 hantu nak bagi mata sedar konon, nak mendebarkan diri sendiri... best juga layan cerita hantu ek. Habis baca 2-3 cerita, teringat nak buka fb kejap kat nset... dalam hati dok terbayang la kesah-kesah hantu yang iols baca tadi... sekali ternampak gambar ni
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
 
terus tekup muka! tahan gelak punya pasal n takut orang dengar... habis terbang semua rasa seram sejuk baca cerita hantu tadi...
 
aiyooo... ayat dalam text tu pun tak menahan... ada ke patut tulis "frightened"... terus iols terbayang laki dia bangun tdo tekejut beruk macam nampak hantu
 
 
tsk tsk tsk....
 
ok dah segar biji mata, jom sambung keje!


No comments:

Post a Comment