Tuesday, August 11, 2015

Department lunch kat SERAI @ JAYA

Lepas raya hari tu, 2nd week masuk keje my team ada buat makan2 tengah hari sempena hari raya. Walaupun Muslim minority dalam team ni tapi celebration tetap ada mcm perayaan2 lain juga. Bagus sgt bos iols... kali ni kami pilih kat Serai @ Jaya... Serai ni ada banyak cawangan, setiap cawangan tu dia akan letak Serai @.... sambung la kat mana lokasi nya.
 
 
Kami pilih lunch set dengan harga RM77 perhead... lauk2 sedap and honestly, iols kenyang sampai ke malam... hahaha
 
ni antara hidangan yang ada dalam menu tu:
 





 
hahaha dah kenapa semua gambar gedabak punya besaq??? mmg iols setting mcm tu, iols amik original size punya haaaa..... baru la syok tengok.
 
yang ni pulak desert:
 

 
kesimpulan nya makanan semua sedap dan kedai cantik!
 
 kat chiller tu ada pavlova n cakes.... ermmm terliur nak try semua, tapi full already, next time lah!
 
kalau korang tak tau nak makan mana or nak lepak2 relax2, boleh la mai try kat sini.
 
daaaaaa!


No comments:

Post a Comment