Thursday, August 20, 2015

Jalan Jalan jamu mata

balik keje kali ni singgah nursery nak cnfirmkan pokok and rumput sbb dah set lori nak amik jumaat ni. Suruh org nursery tu ready siap2 sebab nak amik pokok palm besar 2 pokok, rumput Philippine 150 keeping and pever stone size besar 30 keeping.
 
tengah husband dok deal nak cnfirmkan, iols jenjalan jamumata tengok pokok. Ternampak pokok deco ni kecik comel aje, susun pulak beramai2 tergantung kat tiang, comel size tapak tangan.... geram tengok..
 


comel kan, tapi iols tak beli, sebab dah banyak sangat dah pokok dalam wishlist iols... lagipun tak de tempat nak gantung... jamu mata aje la mampu hehehe
 
 
k, daaaaa!
 
-xoxo-


No comments:

Post a Comment