Tuesday, August 18, 2015

RESEPI: TRIO LAYER CAKE (oreo crust, nutella, cheese)

yang ni pun lagi satu tahap pemalas, tapi nak juga parking resepi kat sini buat rujukan sendiri nanti. kek ni tak tau apa nama sebab buat sendiri je layer2 tu agak2... tp memang sesedap rasa la, sebab tu confident iols nak share kat sini. dan disebabkan 1st try dan takut lupa resepi maka harus kena parking kat sini dulu... kalau korang nak cuba sila la k.. iols kasi je
 



No comments:

Post a Comment