Thursday, August 6, 2015

Crazy Doing Something

Salam semua... sejak akhir2 ni iols teringin nak buat crafts. Tapi setakat teringin je sebab geram dengan koleksi2 bahan2 terbuang yang dah transform jadi cantik. Ok geram sangat, rasa mcm semudah abc je leh buat. Tapi hakikatnya balik rumah dah tak sempat nak berangan buat, balik2 kje terus masak, layan anak, cebok anak, rehat, kadang2 makan je tapi tak makan senan tak sempat. Anak iols manja, dia sorang dah macam 8 orang, pegi mana2 nak kena berpimpin tangan aje, nak main sampai kul 1 pagi... anak manja, pengubat hati... i cant live without him... banyak kali juga iols peluk dia lama-lama... tiba-tiba rasa sebak. terlintas ntah sampai bila dapat peluk and dakap dia mcm tu... sesungguhnya hidup di dunia hanya pinjaman... walaupun iols tak sempat mandi, tak sempat makan, letih teramat sangat, iols tetap tak menyesal sbb iols dapat peluk anak, dapat main dengan anak, dapat tengok dia senyum, pujuk dia bila menangis, bergaduh dengan dia, jadi kawan dia, menyanyi dengan dia....bila dah malam tdo ternganga sebab letih, tak rasa malu dah nak control ayu depan suami hatta dalam tdo... sorry suami, my son i s my all because he never hurt me like you do, huhuhuhu... anak juga yang peluk and cium iols depan orang ramai tanpa rasa malu, tanpa segan silu, jalan berpimpin tangan dengan iols depan orang ramai walaupun tudung iols senget dan baju iols tak matching. im blessed.
 
memang iols ada banyak hobby, crazy doing all those things but iols akan automatic stop everything just to pay attention to him. He is my life, my soul my everything.
 
that's why my project sekecil ni terbengkalai dah 3 bulan!
 
 
hahahaha
 
alasan!


No comments:

Post a Comment