Friday, June 10, 2011

Penurunan berat badan

Baru aje buat entry pasal syok keje kat tempat baru, smalam balik keje ntah macam mana terlintas nak menimbang berat badan... turun 2 kg! malu la nak cakap berapa berat sekarang ni, dah la target nak menambah berat but balik-balik turun pulak dia... nape ek? Nak kata skip makan tak de pun... sepanjang dok opis baru ni memang tak pernah miss breakfast and lunch... cuma dinner aje kurang makan, amik yang ringan-ringan aje untuk alas perut... mbe itu la kot sebabnya...kajian akan terus dijalankan untuk sebulan lagi =)

No comments:

Post a Comment