Friday, June 10, 2011

Keterujaan Di Kedai Alat Tulis

Kedai ni beroperasi kat Sri Gombak, hari tu me and bubu and bakal mak mertua pegi la meeting ngan wedding planner kat area situ. Bubu pulak nak mencari bahan-bahan untuk keje dia, maka singgah la kejap kat situ. Masuk aje kedai... nah hamik... apa nak beli semuanya ada...



nah hamik kau, besusun file dari depan sampai belakang



ni pulak color, nak besusun ikut jenis, jenama, kertas pembalut pun sama... hamik nak sangat!


ni la kali pertama i jejak kaki kat kedai alat tulis yang tersusun cantik, sekali tengok rasa nak beli semuanya, mudah mencari dan sangat selesa! Sila datang kat sri gombak untuk membeli alat tulis!

2 comments: