Thursday, June 9, 2011

Kembali ke alam nyata

Hello, dah lama tak becuti macam ni, best nye balik kampung... hari ni kembali pada keadaan sedia kala, pegi and balik keje seperti selalu. Well sejak naik LRT g keje ni, baru la rasa terbuka biji mata tengok kehidupan masyarakat sekeliling. Dan rasa macam saya dah mula menyukainya!


Dulu time keje kat tropicana, pegi keje and balik keje drive aje and dah boleh hafal kat sana jam, kat sini sesak...tapi still best sebab tak yah besesak2. Bila pindah opis baru ni hati mula rasa tak best... ye la, nak kena kluar awal, nak fikir parking lagi, nak besesak dalam LRT lagi n bla bla bla... but bila dah lalui im beginning to like it! hehehe



And drama pagi tadi, tengah sy bediri kat dalam lrt tu, ada la bunyi orang teresak2... sy toleh la belakang, sekali ada kakak ni dok menangis2 sambil pegang handphone kat telinga... erk... no komen, tak dengar pulak apa dia cakap, sebab dengar bunyi teresak2 aje... lama pulak tu, sepanjang 20 minit dalam lrt, sepanjang jalan tu la kakak tu teresak-esak.



Macam-macam jenis manusia ada... turun dari LRT start menempuh orang-orang yang sangatramai dan jalan laju-laju. And again, im begining to like this environment. Dan sejak menempuh situasi macam ni, guess what? i dah mula menjengah2 other city... kalau lah dapat kan...



a busy day in PARIS


OR.....


New York City

2 comments: