Saturday, June 18, 2011

Kesibukan di hujung minggu

Baru perasan sejak wujudnya blog ni tak penah pun sy cerita pasal minatku yang satu, menjahit ni kan? Sejak kebizian ni baru perasan yang blog ni dah lama tak update... ni la puncanya... kebizian menjahit manik... tak la fulltime menjahit tapi ada la yang menempah... rezeki jangan di tolak, apa salahnya memandangkan ada masa terluang kan...

ni bahan yang digunakan, menjahit depan tv aje, tak la boring sangat


nah, dah siap... kalu design simple macam ni leh siap setengah hari...

tak tau la design ni nama apa, =) janji cantik and kemas, customer suka kan?
okeh siap satu baju.... next!

No comments:

Post a Comment