Tuesday, June 28, 2011

Paddington house of pankcakes

Dah nak sampai lunch hour mula la entry pun berkisar pasal makanan kan? Hari ni mulut ni terasa nak makan noodle yang spicy, some seafood... n nak rasa fruit sour... teringat kalau kat opis lama leh la menapak pi one utama, singgah makan kat Paddington... owh kalau la dapat time sekarang ni kan, alangkah bahagianya.....


Ni masa lunch ngan opismate kat sana time last2 kat Motorola dulu....

macam biasa, air kosong mesti ada


hari tu rasa sangat nak makan masam, amik la strawberry yougurt ni

ni chocolate pancake with strawberry, tp tak tau nama penuh dia apa, dihidang dengan coklat cair, marshmellow, honey n icecream


dan ini adalah mee goreng kecintaan, sangat lembut tapi tak lembik, ada banyak seafood, spicy secukup rasa.... ermmm punya la sedap sampai nak habis makan baru teringat nak snap... lapar nyeee.... bubu jom pi Paddington!


1 comment:

  1. ...kalo paddington dessert dy best...yg ice cream dgn pancake kecik2 tu....

    ReplyDelete