Sunday, June 19, 2011

Coklat

Semalam bubu call cakap nak makan coklat saya buat, ari tu time 1st time buat dah bagi bubu rasa... and dia mintak lagi =)... happy! Tak la susah pun nak buat coklat ni, saya pun belajar kat youtube je... tak de masa nak amik class... so yang basic2 tu boleh la buat. buat 2 jam dapat la 40 biji... ni la hasilnya

lagi gambar menggunakan camera cap ayam... sangat2 tak berkualiti camera nset ni... asal boleh la kan dari tak de langsung =)... bubu hope u like it! tak sabar nak jumpa u next week!

1 comment: