Sunday, June 5, 2011

BALIK KAMPUNG

Now off and balik kampung. Dah lama rasanya tak balik kampung. Bulan depan balik lagi, huhu... serius kepenatan nak uruskan hal pertunangan ni, kejap2 meeting, kejap2 melayan anak buah, kejap2 dapat idea baru -nak tukar plan lagi... haih penat... sib baik segala hal yang di bawah kuasa veto i tak de sape nak ubah, if not.... for sure kepeningan kepala ni.


Tumpang balik kampung ni, memang banyak sungguh kenduri kendara sedara mara kawin sampai tak bekesempatan nak g singgah kat pameran gambar yang kawan i amik. Hey pak jan, kamu dah melangkah setapak lagi, bangga betul ngan kamu. Dia amik gambar Pulau Payar u ols! Sampai masuk pameran, hamek kau! Aku bila lagi??? - lepas kawen amik gambar laki i aje....hehehe


Lama juga i becuti kali ni, but sgt2 rasa sekejap... bukan ape, slalu balik kejap pun dah rasa lama... rasanya ni kes my bubu tak de la ni, klo dia ada for sure i tak sabar nak balik kl... hehehe... minggu depan nak jumpa bubu lagi, tak sabar nya, i miss u a lot bubu! Cant wait!

2 comments: