Friday, June 10, 2011

Dah Tau Kenapa =)

Haaaa... tadi i dok tertanya-tanya nape berat leh turun 2 kg? rasanya betul la kot sebab dah sebulan aku makan simple meal untuk dinner... bukan ape, tengah belek-belek gambar lama kat nset, sekali terjumpa meal yang selalu me & bubu makan time dinner... memang banyak nye...ya ampun...



Ni yang bubu selalu masak time dinner dulu... banyak kan? Lebih kurang macam ni la makan untuk 1 family tiap-tiap hari... but still banyak la sebab sorang-sorang makan bape cubit sangat... haizzz... patut la dulu muka saye booolatt!

No comments:

Post a Comment