Tuesday, April 19, 2011

Back to Normal

yuhuu, im back! lama betul tak update ni, maklum la cbuk bechenta... betul2 blog dianak tirikan heheheh.... jangan marah ha... ok banyak idea menarik sejak berehat sekejap dari menulis ni, nanti akan dikongsikan sama2 k and the best thing today is xoxo ss04e18 dah ada n i dah tgk =), jangan jeles ye... smalam pulak siri gemilang dah tamat, tak tau la lepas ni cite apa pulak yang ganti, malas dah i nak mengadap tv. Owh banyak sungguh benda yang berlaku sepanjang 6 hari tak mengupdate blog ni, fikiran pun agak terganggu dengan opis yang bepindah ke tempat baru...tak tau la tahap flexibility nye mcm mana... hope tak dela teruk sgt kot... cross your finger!

2 comments:

  1. yep, kat central bulan may ni... huhu level bape pun tak tau, situ sangat sesak n bz... sabar je la

    ReplyDelete