Sunday, April 24, 2011

Ruang tamu idaman

Jom kita jamu mata lagi dengan gambar-gambar ruang tamu yang serba indah ni. Ntah nape lately my mood is looking more to decoration, interior... rasa release pulak tension n letih2 bila jamu mata dengan benda2 yang cantik ni... harap nye sekarang menyumpul gambar, esok lusa dapat memiliki *wink... Amin, moga Allah makbulkan impian ku ini...


Semestinya gambar-gambar ni tak sesuai dilaksanakan kat Malaysia. Kalau nak buat open2 macam ni kena la ada guard depan rumah... kalau tak jangan harap, merbahaya!




yang ni semestinya boleh kalau kat Malaysia. Nice kan? putih bersih aje...


yang ni pun ok dan sesuai kalau anda duduk kat penthouse. Anak kecik nak berlari bekejaran pun sesuai gak ni, lapang aje...


yang ni pun sesuai kat Malaysia. Sesuai untuk rumah banglo or semi-d, keluasan kerusi leh adjust besesuaian dengan keluasan rumah. Yang penting simple.


yang ni paling relaxing and paling nice.... cik ninie memang gilakan putih ye, sekian...



suka gaya dekorasi ni sangat simple dan kemas. Tapi i prefer kerusi yang lebih edgy... kerusi ni nampak macam kat pejabat pun ada... and satu lagi.... kenapa tv kat tepi? tak berapa nak best..


dan yang last ni semestinya boleh sangat dipraktik kan kat Malaysia, ruang pun tak luas sangat, kerusi nye simple and boleh cari kat mana2 kedai perabot (cari yang ala-ala le)... kemas dan selesa. Sesuai untuk apartment =)


ps: duit nuffnang i cukup tak nak deco rumah macam ni? .....

2 comments: