Wednesday, April 13, 2011

Notes to you babe

Ada satu cerita perempuan meroyan mencari saya... hehehe, kalau kita terjumpa manusia meroyan macam ni mesti hati akan cakap "hm... kesian... nape la jadi macam ni?"... meroyan yang saya maksudkan ni bukan meroyan gangguan emosi perempuan lepas bersalin, masalahnya dia ni pun tak kawen lagi... boleh juga dikategorikan meroyan la sebab cemburu buta kot... tapi tak de banyak la sangat nak cakap pun sebab dia ni setakat jadi stalker, mengintip and menyamar sana sini. Saye tak kesah, at all ok. Sebab saya bersyukur dengan apa yang ada sekarang, hidup simple, teman yang baik, sahabat yang tulus dan yang penting jangan lupa pada Allah! I have words to say to her:


Just because I didn’t fight back doesn’t mean I’m weak. It just means I'm mature enough to know that anger won't resolve anything.


LADIES: Don't look for a man to solve your problems, just find a man that doesn't let you face them alone.


p/s: ada orang tu call i, baru lepas balik dari bandung???u said u buy something for me...??? errr... tak yah susah2, simpan je la ek...or u can pass it tu that meroyan girl, she need it more than i do... oh sorry, i dont need anything from u... never!

2 comments:

  1. Apa da mamat gile tu nak lg..xpuas hati meh sini jumpa I (Ada Berani Ka)..sudah2 & ckp2 la..jgn sampai I cari sampai dapat. Ingat I dok diam & sabar I takut ka..Jgn jd Jantan Sial!!

    ReplyDelete
  2. tolong cari minah meroyan tu sekali, soh dia jaga tepi kain sendiri, saye tak suka la skodeng2 ni, nak kenal sangat meh ja jumpa... apa masalah pun tak tau, m.e.r.e.n.g!

    ReplyDelete