Sunday, April 3, 2011

SELANGORLICIOUS MEDIA ANNOUNCEMENT


The Banner
31 March 2011
Fullhouse, Sunway Giza.


Saya dapat jemputan ke majlis Selangorlicios that day. Selangorlicious ni adalah pertandingan untuk blogger ceritakan semua jenis makanan yang lazat dan menarik seluruh selangor. Nice kan? Media announcement ni diadakan kat Fullhouse, Sunway Giza. Bermula dari registration seawal jam 7 sehinggalah ke Majlis perasmian, semua nya berjalan lancar and rasa sangat cepat. Maybe asyik cerita pasal makanan je kan, maka hati sangat tak tahan menahan lapar. Belum dinner ok u olls!

Ok, entry kali ni saya tanak citer pasal makanan kat fullhouse ni, but akan di focuskan pada cerita sepanjang majlis (giler entry untuk makan tanak campur!) ...

Bermula dengan ucapan perasmian dari Pengarah Tourism Selangor

selepas perasmian, ada selingan magician show kat floor
time makan pun ada selingan persembahan, team ni tak ingt dah ape nama dia, but last team yang perform, best!
lepas habis je program, terus merayap seluruh pelusuk fullhouse! menembak lah... =)
gambar atas ni main entrance, ada penyambut tetamu namanya tiffany
ni dalam bedroom fullhouse ----> lifestyle concept so deco fullhouse lebih kepada homely environment. Cun ok!


another cute deco
the bedroom
view from 1st floor
dari luar...

p/s: Wish to have my bubu here with me... =( miss him oledy

No comments:

Post a Comment