Wednesday, August 3, 2011

The Perfect Palette

Masih lagi pening nak tetapkan warna tema? Tu la yang saya lalui untuk majlis kawen ni. Tengok sana cantik, tengok sini cantik. Dah last2 tak tau nak buat tema ape. Padahal kenduri nye satu hari je. Nak sumbat semua color dalam satu majlis ke? euww... klo duit banyak boleh la buat 7 hari 7 malam kan? haha...

Tapi ada satu web yang i terjumpa... paling sangat membantu untuk majlis kawen nanti. Kepada sesape yang pening nak tentukan warna tema boleh la lawat kat blog ni http://www.theperfectpalette.com/ . Harap dapat membantu lah ye.


Seronok tau jamu mata kat sini. Ada banyak sangat idea yang simple, sedap mata memandang and memang kena ngan citarasa i.

ada tema purple and mauve


tema powder blue (i loiiikkkeee)



pink and orange

pink and green (tak pernah terfikir kan?)

Navy blue (i like it toooo)



Cantik kan? so sila la pi jalan2 kat blog tu... sangat membantu. Bukan untuk majlis aje, sesuai juga untuk sesiapa yang mencari idea untuk deco rumah baru.... best!!!!

No comments:

Post a Comment