Tuesday, August 2, 2011

Cantik tau...

Hari tu, penat sepetang shopping barang hiasan rumah dengan kak nor dekat KK Home Deco Ampang, sedar tak sedar dah masuk senja tau... alang-alang kat luar makan malam la siap2 kat restoran asam pedas linda onn sebelah kk tu. Sedap ok! Orang kata senja-senja tak elok ada kat luar, tapi sejak bekerja ni tak pun pantang larang tu, kekadang waktu senja tu la dok terperangkap kat dalam jem mrr2 tu. Sambil menunggu makanan sampai berborak kosong la kami berdua sampai tertoleh kat matahari terbenam... cantik! Snap aje pakai camera phone ni hehe... ni hari ke-2 sunset cantik, smalam pun sama time aku tgh drive kat duke. So nice...


1 comment: