Friday, August 12, 2011

Aktiviti sepanjang puasa

Ni adalah gambar hasil google setelah sekian hari sepanjang minggu dok menjamu mata dengan gambar makanan dan last2 end up berbuka nye tak tau nak makan apa... nak pegi bazar pun malas nak bersesak2 dengan asap and parking yang susah, ditambah pula dengan bubu yang jauh, memang tak de la.... percaya atau tak, dah 12 hari berpuasa ni aku berjaya makan dengan hanya masak kat rumah! hohoho... sangat berjimat cermat hasil kurang selera makan ni kan...


Hari ni tukar pulak cerita, kalau sebelum ni tengok menu blogger lain berbuka kan, hari ni aku search resepi pulak! alang2 asyik memasak je skrg (rasa mmg syok sendiri la kan) baik search resepi, ada bahan boleh la buat nnti, kalau menjadi leh upload dalam blog nih!


Yang sedih nye tu... tengok resepi pun lapar! haiz....

No comments:

Post a Comment