Tuesday, August 16, 2011

Menarik!!!

http://sg.news.yahoo.com/blogs/fit-to-post-technology/couple-30k-monthly-revenue-blogshop-020251685.htmlhttp://sg.news.yahoo.com/blogs/fit-to-post-technology/couple-30k-monthly-revenue-blogshop-020251685.html
ini adalah berita paling menarik pada hari ini... sangat teruja nak baca and lepas baca semangat berkobar-kobar sebab dah ada sumber inspirasi pembakar semangat pada pagi ari ni... semua orang akan menjalani jalan sukar untuk menempuh hidup senang kecuali kepada mereka yang sememangnya dilahirkan dalam dunia intan permata, celik2 mata je harta 7 keturunan dah menunggu... kalau jenis kais2 baru nak dapat makan memang kena usaha lebih la kan...

macam cerita dalam artikel ni, dorang mulakan business dengan menjual make-up dari taiwan, tapi makeup tak tahan lama kan, ada expired date... and dorg mengalami kerugian... maka lepas tu dorg decide jual pakaian perempuan... and guess what? income dah cecah 5 angka per month k... sangat maju kan bisness online dorg... best nye kalau ada income macam ni... dan kos permulaan nye dalam $500 each... so boleh bayangkan skala business permulaan dorg kan... sekarang rasanya mesti tak menang tangan nak layan semua customer...tapi memang kepenantan berbaloi2!

p/s: sangat seronok baca kisah kejayaan setiap orang yang berusaha...manisnya =)

1 comment:

  1. best nya kan? kita bl plak? ehhe. ;) blik kg tanam jagung. bisnes online. wee~~

    ReplyDelete