Tuesday, November 29, 2011

Seronok!

Alhamdulillah, feedback dari customer meningkatkan keyakinan... kebanyakan customer repeat order! best tau... december ni bulan yang paling banyak nak kena siapkan cookies...maka stok semua dah beli, tapi rupanya tak cukup... leh dapat bape puluh balang je...
 stok butter, minyak, gula, tepung n choc chip
stok balang2, ni separuh, sbb yang lain tu dalam kotak, malas nak kuarkan lagi, nak pakai nanti baru kuarkan. lokasi pun dah pindah dari dapur ke dalam bilik kosong kat tingkat atas... sebab barang dah terlalu banyak and ruang pun perlu la lebih luas
akhirnya... siap juga berbalang2... but more to go! huarghhh...

antara cookies yang banyak buat this weekend ni ialah

jenis original and jenis chocolate... yang gelap tu chocolate, and yang cerah tu original
dah siap original flavor
yang ni jenis chocolate

and ada special request... ni 1st time i buat
bersaiz besar!!! 1st time buat and tak de letak nama lagi

kasi close up ckit....
 saiz chipsmore and more crunchie
sooo cute!

2 comments:

  1. Salam nak tanya, jual lagi tak choc chips nie tuk raya nie? amik order lagi tak? -RJ-

    ReplyDelete
    Replies
    1. RJ, sorry la tak perasan langsung comment ni, time raya hari tu memang tak amik order sbb tgh cuti rehat. Kesihatan tak mengizinkan, but on september ni baru buka balik order seperti biasa, maaf la lambat sangat reply ya. Nak cepat leh la ke page kami kat fb http://www.facebook.com/pages/Chockies-Cookies/239119212823305 . Thanks

      Delete