Wednesday, November 16, 2011

kami bercinta di situ

makin hari rasa hati berbunga bunga... hari bahagia hampir kunjung tiba. apa yang aku rasa ni sama je ngan perasaan setiap perempuan. setiap jejak kaki mesti rasa berbunga2 sampai setiap tempat pun rasa seperti bercinta. hatta kat hospital time nak buat hiv test sekali pun...

bertambah2 berbunga2 bila tengok gambar2 meruntun kalbu macam gambar kat atas ni kan. lapang tenang, macam tak de langsung masalah (jangan spoil mood sendiri dengan mengenangkan opis dan bebanan kerja yang penuh kat work station tu)

namun apa pun yang di rasai, semestinya cinta yang tulus ikhlas mengharapkan yang satu
menuju ALLAH! moga kami juga begitu. Amin....

No comments:

Post a Comment