Tuesday, November 1, 2011

gundah gulana

betul la orang kata makin dekat nak kawen makin banyak dugaan... Alhamdulillah bubu n me tak bermasalah, yang bermasalah ialah company kesayangan! ya semestinya tiada ada kaitan dalam urusan kawen ni sebab company adalah penyumbang dana terbesar saat ini. Malas nak cerita panjang company semput ni, tapi sepetang kat opis aku melayan lagu adele ja... dah sedih2, dengar lagu sedih... begenang la juga jiwa lara... tp lagu ni sedap, mmg dengar la kan, sedih pun tak kesah lah.

aku tak de videonye and malas nak dload, korang click aje kat ctu

No comments:

Post a Comment