Monday, November 21, 2011

hantaran

ini bukan lah hantaran ku, tapi hantaran kawan ku yang nak kawen hujung minggu ni. I tolong gubah je...amik upah ckit2....
ni belum masukkan barang lagi
tungging tebalik i cari raga 4 segi putih yang ada tangkai kat atas... jenuh jugak la meronda cari mende ni, ada pun saiz kecik je
dah ada jumpa pun bakulnya tak bape cantik... aku kena la menyulam cenggini tak pasal2... color tema nye merah purple
hiaskan bunga kat kiri n kanan
siap, letak lapik ckit, nanti dekat2 kenduri tu letak je buah, susun cantik2, make sure tak tergolek buah2 tu nanti
ni pulak bekas cincin, jenuh juga memikir macam mana nak nampakkan penuh bekas besar tu, sebab bekas cincin nye kecik cenonet...
tabur la petals bunga rose tu kat situ and letak je bekas cincin kat atas tu sorang2
ni pulak set wangian, kuarkan dari kotak and buat arrangement baru. Love it! pandai kawan aku pilih set ni color hitam, sangat menonjol ngan bunga2 color merah purple tu
set belt wallet and pen. Ni pun buat arrangement baru dalam kotak kayu sebab bekarnya gedabak besor, tak muat nak letak semua dalam ni
kasut. simple aje... kalau kasut perempuan leh la susun2 ala2 mcm kat kedai sebab ada heel... kalau kasut lelaki, sangat tak banyak pilihan kan...
and ni pulak sepersalinan... pengantin modern ni, bagi tshirt n jeans... =P

ada lagi hantaran yang i deco bekas aje sebab barangnya tak sampai lagi... galaxy tab, nset, coklat and kek.. harapnye customer berpuas hati...nervous akak! serius buat hantaran sendiri tak senervous buat hantaran customer...

p/s: tak lama lagi upload hantaran sendiri pulak!

2 comments: