Friday, February 28, 2014

K.A.M.I yang dulu

ni cerita zaman dulu time kurus dan belum kawen. Salah sorg kawan yang aku share semua cerita dan berjemah dengan dia... kat skolah tak pernah rapat pon, tp bila ntah rapat balik...rasanya bila dia start mai beraya kat rumah kot dulu. Antara cerita paling tak leh miss kongsi is Gossip Girl... dia ni la reminder soh download everytime episode baru kluar kat online. Kebetulan keje company yang sama cuma lain kawasan aje. saje la view2 gambar lama tadi kat fb terjumpa pulak gambar kami outing amik gambar sama2... he is a great guru! tapi aku amik gambar tak pernah cantik pon mcm dia amik... hahaha... fail...



n dia juga yang notice aku shot gambaq x reti kenyit mata... hahahah!

miss the good old days! miss motorolans!

4 comments:

  1. ...terharu sayer...haha...kna breakfast at sentral lg bila2 camni...

    ReplyDelete
  2. hehe terharu pule... u r my bestfren ever pak jan!

    ReplyDelete
  3. i know.. ini gambar 2-3 tahun lepas kan..!! hehe rasa rindu kat kamu.. ada x 2 thun x jumpe? lepas kamu kawin.. tengok video kawin kamu.. wuwuw... oh my buss partner ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ah cik cikki, ni gambar tahun 2011, cepat nya masa berlalu

      Delete