Friday, February 14, 2014

CURRENT OBSESSION

Ini bukanlah disebabkan kerajinan nak menulis blog tapi ini sebenarnya kebosanan kat office sbb tak boleh nak proceed keje yang maha banyak tertangguh. Nak upgrade pc kekdahnya, ni dah amik masa 3 hari kot, nak open ticket, dpt approval, amik laptop baru, open ticket lagi n tunggu for approval lagi and baru lah leh login n run the new pc.

So apa yang i buat dalam masa 3 hari ni? hehehhee... dalam mode nak dapat rumah baru ni, wajib lah buka buku study pasal rumah n decoration. ha kekdanya dlm banyak gambar decoration tak jumpa pon plan dapur yang ada tingkap kiri n kanan n pintu kat tengah2. jenuh juga fikir cara nak design dapur, mana nak letak peti, mana nak letak sinki, mesin baruh, hood, hob, oven, bla bla bla...



dan kerajinan tahap melampau... melukis dengan penuh imaginasi hahahaha



melampau bukan? huhuhu tp boleh la, janji x buang masa or org kata aku makan gaji buta or mengulor aje... well well well...memang lah adat keje makan gaji ni kena mengadap macam ragam pemakan gaji yang lain, opis ni bukan mak bapak kita punya so jangan nak belagak tak bertempat + disebabkan opis ni bukan mak bapak kita punya so jangan rajin terlebih, buat stakat kerja yang anda digajikan sahaja okeh, jangan banyak sgt keje amal sbb company pon berkira2 sgt bab nak menghargai pekerja kan, mcm bonus ke, medical benefit ke... so jangan lah rajin sangat la... aku tak leh nak tulis panjang2 sgt kang bos aku baca pulak! lolz... ok bye

1 comment:

  1. kita pn da lama tak sampai sini. hihihi. sejak jadi abi ni. zibinya aihh. kihkihkih. sbnrnya sebab line tenent semenjak pakai bband ni terok sgt.down gila nak online ni.

    bestnya lini. kami ni tatau la bila leh dok skali

    ReplyDelete