Tuesday, October 18, 2011

Sekali lagi melepaskan...

tengok gambar ni....
 lagi...
 dan lagi..
ini bukan kali pertama aku tolak offer ni... kali pertama tak rasa pape... sebab memang i tanak... time study dulu ada offer untuk majalah dara...untuk pencarian cover girl, tak minat so i tolak... ingat lagi time tu orang tu kejar2 i suruh masuk untuk jadi cover girl time tu... tp bukan minat i, so no need to consider.
Terbaru... offer untuk jadi model hijab untuk magazine... kali ni berminat, sbb 1% ada dalam perancangan i, tapi terpaksa ditolak sebab bubu tak bape nak ikhlas bg i buat job ni... as usual, he never say no, tapi sebagai orang yang mengenali bubu, i harus faham... Ya Allah, temukanlah ku dengan pintu rezeki yang diredhai. Aku tak faham sangat tentang rezeki ni, tapi aku pernah dengar kalau kita selalu memilih rezeki yang datang dan menolak rezeki maka rezeki itu akan jauh dari kita. Tak tau kesahihan statement ni, tapi kali ni aku menolak dengan bersebab, moga ada hikmah setiap yang berlaku.... to bubu, if you read this... i will be ur best beloved sweet wife and ... PLEASE BUY ME LEICA SEBAGAI GANTI! *wink =P...
I LOVE U SAYANG

*i masih boleh involve dalam bidang ini, tapi bukan sebagai model... maybe sebagai photog... sape tau kan?

No comments:

Post a Comment