Thursday, October 20, 2011

Best nyeee!

Semua orang kat rumah rasa tak leh blah nape i ni suka sangat tengok reality tv... i boleh mengadap tgk reality tv berjam lamanya dari tengok sinetron... huhu... ok terbaru ni baru smalam i tengok Kim's Fairytale Wedding: A Kardashian Even... best... and memang sekarang i ada habit baru, tengok video2 orang kawen. Kalau korang nak kawen nanti baru korang ada feeling nak tengok wedding2 ni segala... kalau tak de feeling juga tak tau la nak cakap apa... ye la semua orang lain2 kan...

Part paling best dalam episode ni carita pasal keseluruhan preparation wedding ceremony dan Kim terlibat sepenuhnya dalam membuat keputusan... dan cantik! Cerita semua dari segi pemilihan kek, pilihan bunga, lokasi, baju... banyak lagi lah.... dan paling best semua yang terlibat adalah dari kenalan family dorg sendiri, mcm pereka gaun pengantin, wedding planner dan florist.

Tak puas rasanya tengok episode ni, semuanya cantik2 belaka... ada gak yang mengata wat pe la tengok org kafir nye hidup ni... tp bagi i, tengok boleh, tiru jangan... kalau tak tengok nanti tak tau pulak kan... pepandai la limitkan dan kawal kehidupan anda tu, jangan nak sama macam dorang la pulak... no ok... never!

 the gorgeous sibling
 accessories yang cantik!
she is soo lovely!

No comments:

Post a Comment